top of page

LIDER NË FABRIKIMIN E ELEMENTEVE METALIKE - NGA DIZAJNI NË PRODUKT FINAL

Prodhues të elementeve metalike

Alp Com specializon në prodhimin elementeve metalike, e veglave të ndryshme makinerike, si dhe prodhimin e ventilatorëve industrial duke përdorur teknologjinë më të fundit laserike në industri.

Shërbimet Tona

About

RRETH NESH

Alp Com është partneri juaj i besueshëm në përpunimin e metaleve në Kosovë. Me përvojë me mbi dy dekada, ekipi jonë specializon në përpunimin e metaleve sipas porosisë. Alp Com ofron Përpunim të elementeve të metalit, Saldim, Prerje me Laser dhe Lakim të Metaleve. Objekti jonë modern dhe ekipi jonë profesional sigurojnë rezultate cilësore të lartë për projekte të çdo madhësie. Partneriteti me ne sjell precizitet dhe kualitet në çdo porosi.

Alp-Com-Machine-Shop
Alp-Com-Machine-Shop
Alp-Com-CNC-Machine-Ferizaj-Kosovo
Alp-Com-Welding-Ferizaj-Kosovo

Kontakti

Alp Com Shpk

  • Facebook

Tel: +383 48 266 283

Email: alpcomshpk@gmail.com

Adresa: Magj. Ferizaj - Prishtinë, km-3, Ferizaj, 70000, Kosovë

Na dërgo mesazh

Faleminderit per mesazhin tuaj!

bottom of page