top of page
Alp-Com-Welding-Services-In-Action

Saldim

Salduesit tanë me përvojë janë të aftë, që të

saldojnë metale të ndryshme si, çeliku, alumini dhe hekuri. Duke përdorur këto teknika: Saldim me elektrodë, me gaz, me argon dhe TIG/MIG. Deri në krijimin e produktit final, i cili do të jetë gati për ngjyrosje.

Të interesuar për bashkëpunim të mundshëm?

Bashkëpunimi me ne është akoma më i lehtë, kliko butonin më poshtë dhe plotëso informatat personale, pastaj dikush nga ekipi jonë do të ju kontaktoj. Nëse ke produktin në mendje,

Alp Com vetëm se e ka dizjanuar dhe prodhuar për ju!

Adresa

​Magj. Ferizaj-Prishtinë, km-3

70000, Kosovë

Kontakti

+383 48 266 283

  • Facebook

Orari i punës

Hën - Pre

8:00 am – 6:00 pm

Shtunë

8:00 am – 6:00 pm

Dielë

Mbyllur

bottom of page