top of page
Preview of metal cutting with CNC and Metal bending service Alp Com Ferizaj Kosovo Machine Shop

Prerje e metalit me laser
dhe lakim

Makineritë tona moderne CNC na lejojnë të prodhojmë pjesë metalike me cilësi të lartë me saktësi dhe shpejtësi.

Të interesuar për bashkëpunim të mundshëm?

Bashkëpunimi me ne është akoma më i lehtë, kliko butonin më poshtë dhe plotëso informatat personale, pastaj dikush nga ekipi jonë do të ju kontaktoj. Nëse ke produktin në mendje,

Alp Com vetëm se e ka dizjanuar dhe prodhuar për ju!

Adresa

​Magj. Ferizaj-Prishtinë, km-3

70000, Kosovë

Kontakti

+383 48 266 283

  • Facebook

Orari i punës

Hën - Pre

8:00 am – 6:00 pm

Shtunë

8:00 am – 6:00 pm

Dielë

Mbyllur

bottom of page