top of page
Alp-Com-Ferizaj-Kosovo-Machine-Shop

Fabrikimi i elementeve të metalit

Alp Com ofron shërbime të fabrikimit të elementeve të metalit me porosi që i përshtaten nevojave tuaja specifike, ashtu siç ju e paramendoni. Nga projektimi tek instalimi, ne kujdesemi për gjithçka.

Të interesuar për bashkëpunim të mundshëm?

Bashkëpunimi me ne është akoma më i lehtë, kliko butonin më poshtë dhe plotëso informatat personale, pastaj dikush nga ekipi jonë do të ju kontaktoj. Nëse ke produktin në mendje,

Alp Com vetëm se e ka dizjanuar dhe prodhuar për ju!

Adresa

​Magj. Ferizaj-Prishtinë, km-3

70000, Kosovë

Kontakti

+383 48 266 283

  • Facebook

Orari i punës

Hën - Pre

8:00 am – 6:00 pm

Shtunë

8:00 am – 6:00 pm

Dielë

Mbyllur

bottom of page